De beste kinderbijbels onder de 15 euro

 

Wil je jouw kind op de beste manier de normen en waarden die in de Bijbel worden beschreven overbrengen? Dan is het gebruik van een kinderbijbel hier een uitstekende keuze voor. Door middel van een kinderbijbel kun je de verhalen en de betekenis hiervan op de beste manier overbrengen aan jouw kinderen. En dat kun je vandaag de dag ook voor een redelijk goedkope prijs doen, want je kunt diverse kinderbijbels voor onder de 15 euro kopen.

Een kinderbijbel moet goed aansluiten bij de normen en waarden die jij aan jouw kinderen wilt meegeven. Het kiezen van de juiste kinderbijbel begint dan ook bij het begrijpen van de inhoud van de kinderbijbel. Je kunt deze het beste eerst even doorbladeren voordat je deze koopt, zodat je precies weet wat er in de kinderbijbel wordt beschreven en of je het eens bent met de manier waarop de schrijver dit aan kinderen wil overbrengen.

Kinderbijbels onder de 15 euro

Mijn eigen kinderbijbel

Geef je kind de unieke ervaring om zijn of haar kinderbijbel op ieder moment open te slaan en meer te leren over de verhalen van Jezus of Mozes. In deze kinderbijbel wordt door middel van illustraties weergeven waar de verhalen over gaan. Daarbij heeft de schrijver voor eenvoudige woorden gekozen, zodat het voor ieder kind duidelijk is waar de verhalen over gaan.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/mijn-eigen-kinderbijbel-kartonboek.html

Mijn Bijbel

In ‘Mijn Bijbel’ staan de leukste verhalen van de Bijbel samengevat beschreven. Zo kunnen kinderen de verhalen nog beter begrijpen en weet je zeker dat jij jouw kinderen de beste normen en waarden kunt meegeven. Het is vanuit deze Bijbel gemakkelijk om de levenslessen die erin beschreven staan ook in het leven jouw kind te laten terugkeren, zodat je zeker weet dat zij op de beste manier opgroeien.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/mijn-bijbel.html

Bijbel voor een kleine prinses

Heb je een dochtertje en wil je haar de leukste verhalen over vrouwen in de Bijbel meegeven? Dan is ‘Bijbel voor een kleine prinses’ de beste manier om deze leuke verhalen aan jouw dochter over te brengen. Door middel van deze handige kinderbijbel kun jij jouw dochter iedere avond voor het slapen gaan mooie verhalen uit het Christelijke geloof meegeven.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/bijbel-voor-een-kleine-prinses.html

Mijn kleine kofferbijbel

Handig voor op vakantie, waar je ook naartoe gaat. Deze handige kinderbijbel past eenvoudig in de koffer of in de rugtas van jouw kind. Zo kun jij jouw kinderen ook op vakantie de leukste verhalen van de Bijbel voorlezen. Alle verhalen zijn voorzien van leuke illustraties, waardoor jouw kinderen de normen en waarden uit het verhaal nog beter zal begrijpen. Deze bijbel is ontworpen als een koffer, zodat deze gemakkelijk vervoerd kan worden.

Link: https://www.arkmedia.nl/fodor-cecilie/mijn-kleine-kofferbijbel.html

Jouw Bijbel

Geef jouw kind een eigen bijbel. Met ‘Jouw Bijbel’ kunnen zij iedere avond voor het slapen gaan leuke verhalen over Jezus en andere personen uit de Bijbel lezen. De verhalen zijn op een kinderlijke manier geschreven, zodat ieder kind exact kan begrijpen wat God met deze situatie heeft bedoeld.

Link: https://www.arkmedia.nl/fodor-cecilie/jouw-bijbel.html

Dit is mijn Bijbel

Een eigen Bijbel voor jouw kind, die hij of zij overal mee naartoe neemt. Met ‘Dit is mijn Bijbel’ heeft jouw kind zelf in de hand wanneer zij uit de Bijbel lezen en welk verhaal zij die dag gaan lezen. Ideaal voor het slapen gaan of om lekker mee te nemen naar de zondagsschool.

Link: https://www.arkmedia.nl/goodings-christina/dit-is-mijn-bijbel.html

Je eerste kartonbijbel

Een kartonnen bijbel die jouw kind gewoon in de rugtas kan doen, met leuke verhalen en prachtige illustraties die hierbij passen. ‘Je eerste kartonbijbel’ is geschikt voor ieder kind en brengt de inhoud van de Bijbel op een leuke manier over.

Link: https://www.arkmedia.nl/goodings-christina/je-eerste-kartonbijbel.html