De beste kinderbijbels onder de 25 euro

 

Het kopen van een kinderbijbel is altijd een goede investering. Vandaag de dag kun je zelfs kinderbijbels voor minder dan 25 euro kopen. Dit is een redelijk goedkope manier om jouw kinderen in aanraking te brengen met de prachtige verhalen die de Bijbel te bieden heeft. Zo breng jij jouw kinderen nog beter de normen en waarden over die de Bijbel probeert uit te stralen. Iedere ouder doet er dan ook goed aan om zijn of haar kind een prachtige kinderbijbel cadeau te doen, want het zijn boeken die voor zeer lange tijd meegaan.

Op deze pagina vind je de beste kinderbijbels onder de 25 euro. Deze kun je als verjaardagscadeau voor jouw kind kopen of gewoon zomaar. Vergeet het cadeau natuurlijk niet in te pakken als je deze aan jouw kind geeft, zo maak je nog beter duidelijk dat dit een boek is waar zij ontzettend veel plezier aan gaan beleven. Het overbrengen van de Christelijke normen en waarden is als ouder belangrijk voor het leven van jouw kind, en met een cadeau zoals de kinderbijbel wordt het voor zowel ouder als kind een fantastische ervaring!

Mijn eigen kinderbijbel

Een eigen kinderbijbel is fantastisch om ‘s avonds meer te leren over de unieke verhalen die de Bijbel bevat. Deze versie beschrijft op een leuke en kinderlijke manier hoe onder andere het leven van Jezus eruit heeft gezien. Zo kun je jouw kind op een kinderlijke wijze kennis laten maken met de vele prachtige situaties waarin Jezus en personen zoals Mozes zich in hebben bevonden!

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/mijn-eigen-kinderbijbel-kartonboek.html

Mijn Bijbel

Veel illustraties, gecombineerd met makkelijk te begrijpen woorden voor kinderen. In ‘Mijn Bijbel’ neemt de schrijver jouw kind mee in de prachtige verhalen die we allemaal als kind ook hebben mogen lezen. Door het eenvoudige taalgebruik wordt ‘Mijn Bijbel’ een eitje om voor jouw kind te begrijpen.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/mijn-bijbel.html

Bijbel voor een kleine prinses

Als je de leukste verhalen over de vrouwen in de Bijbel wilt overbrengen aan jouw dochter dan is het slim om de ‘Bijbel voor een kleine prinses’ aan te schaffen. In deze versie leest jouw dochter alles over de situaties waarin vrouwen zich gedurende de tijd dat Jezus leefde in hebben bevonden. Dit is vooral interessant voor meisjes die nog niet zo veel over de Bijbel weten.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/bijbel-voor-een-kleine-prinses.html

Mijn kleine kofferbijbel

In de vorm van een koffer, zodat jouw kind de kinderbijbel overal mee naartoe kan nemen. In ‘Mijn kleine kofferbijbel’ kan jouw kind op een rustige manier kennismaken met de historie die in God’s naam beschreven is in de Bijbel. Dit is een leuke aankoop voor kinderen die nog moeite hebben met lezen, en is bovendien ook erg handig om op vakantie mee te nemen.

Link: https://www.arkmedia.nl/fodor-cecilie/mijn-kleine-kofferbijbel.html

Jouw Bijbel

Geef jouw kind een Bijbel waar hij of zij echt trots op kan zijn! Dit prachtige exemplaar bestaat uit een groot aantal unieke verhalen uit de Bijbel en is voorzien van de leukste illustraties. Zo kun jij jouw kinderen op de beste manier de normen en waarden van de Bijbel overbrengen en weet je zeker dat zij het op een plezierige manier leren!

Link: https://www.arkmedia.nl/fodor-cecilie/jouw-bijbel.html

Dit is mijn Bijbel

Of jouw kind nu naar de zondagsschool gaat of lekker voor het slapen gaan even een verhaaltje wilt lezen, met ‘Dit is mijn Bijbel’ gaat het allebei lukken! Je kunt deze kinderbijbel aanschaffen voor de wat oudere kinderen, omdat er af en toe nog een moeilijk woord in deze Bijbel wordt gebruikt.

Link: https://www.arkmedia.nl/goodings-christina/dit-is-mijn-bijbel.html

Je eerste kartonbijbel

Met een kartonbijbel weet je zeker dat jouw kind de verhalen op de beste manier begrijpt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kinderbijbel beschadigd raakt. De kartonbijbel is een ideale manier om de verhalen van Jezus Christus, zijn discipelen en de vele andere hoofdfiguren uit de Bijbel over te brengen.

Link: https://www.arkmedia.nl/goodings-christina/je-eerste-kartonbijbel.html

365 dagen Bijbel

Dit verhaal bevat maar liefst 365 verhalen uit de Bijbel. Genoeg dus om iedere avond iets aan jouw kind voor te lezen. Het grote voordeel van deze grote hoeveelheid verhalen is toch wel dat jij jouw kind iedere avond een ander verhaal kunt voorlezen. Zo blijven zij dus altijd interesse in de leukste Bijbelse verhalen hebben, zonder dat het saai wordt. Daarbij zijn alle verhalen ook voorzien van mooie illustraties, zodat jouw kind altijd het beste uit de Bijbel meekrijgt!

Link: https://www.arkmedia.nl/365-dagen-bijbel.html

Bijbel voor jongens

Heb jij een zoon en wil je hem de leukste verhalen over mannen en jongens in de Bijbel voorlezen? Dan is de Bijbel voor jongens een ideaal cadeau! Hiermee kan jouw zoon door middel van leuke illustraties zien en lezen hoe de mannen en jongens in de Bijbel hebben geleefd en welke normen en waarden zij hadden. Perfect om al op jonge leeftijd duidelijk te maken hoe mannen zich en en niet moeten gedragen.

Link: https://www.arkmedia.nl/alex-melissa-/bijbel-voor-jongens.html

Bijbel voor meiden

Voor dochters is de Bijbel voor meiden toch wel het boek dat in de boekenkast moet liggen. In deze versie van de Bijbel worden vooral verhalen over de vrouwen in de Bijbel beschreven, waarmee jouw dochter direct een goed inzicht krijgt wat vrouwen wel en niet in die tijd konden doen. Een ideale manier om de normen en waarden van de vrouwen in die tijd over te brengen, en direct een goed inzicht in hoe vrouwen en mannen destijds samen met elkaar hebben geleefd.

Link: https://www.arkmedia.nl/alex-melissa-/bijbel-voor-meiden.html

Peuterbijbel

Voor peuters is de Bijbel een boek dat nog moeilijk is te begrijpen. Gelukkig heeft de schrijver van dit boek het door middel van kindervriendelijke woorden en leuke illustraties op een fijne manier duidelijk kunnen maken. De peuterbijbel is, zoals de naam al zegt, vooral geschikt voor peuters, maar ook de wat oudere kinderen kunnen dit boek met veel plezier lezen.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/peuterbijbel.html

Mijn eigen kinderbijbel

Dit boek is bijzonder geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De verhalen in dit boek komen uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament. Het beschrijft onder andere de schepping door God, belangrijke verhalen over Jezus en het verhaal van Mozes en de Rode Zee. Het is een goed boek om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met de unieke normen en waarden van het Christelijke leven.

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/mijn-eigen-kinderbijbel.html

Bijbel in 99 verhalen

Met 99 verhalen kun je jouw kind zeker blij maken en veel laten leren over de Bijbel. Het boek is geschreven met het oog op kinderen van 2 tot 6 jaar, dus ideaal voor kleuters en peuters. Dit is ook een leuk boek om tijdens de zondagsschool voor te lezen, en dat kunnen wij dan ook zeker aanraden!

Link: https://www.arkmedia.nl/david-juliet/bijbel-in-99-verhalen.html

Kleuterbijbel voor jou!

Als jouw kinderen de leeftijd van kleuter hebben bereikt dan kun jij hen zeker blij maken met de Kleuterbijbel voor jou! Dit is een leuke versie van de Bijbel waarin onder andere door middel van kleine illustraties wordt weergeven waar de verhalen in de Bijbel over gaan! Zeker aan te raden voor jonge kinderen!

Link: https://www.arkmedia.nl/dodd-sarah-j/kleuterbijbel-voor-jou.html